Sidan är ledig, vill du nyttja den?

    Byggd av:
    S.E.O Partner Sverige AB
    Franzéngatan 30
    112 16 Stockholm
    Tel: 0735566964(Lämna tom)

Badrums Information

foretagsbloggar.nu


Badrumsfirma i Göteborg

"Med ett av marknadens bästa priser, och ett trevligt bemötande samt alla jobb utförda med perfekt resultat."

Det är så vi utför alla våra badrumsrenoveringar i Göteborg
då detta är en av de platser i hemmet som behöver mest jobb och kunskap för att du ska få ett resultat som tål inspektion av både byggnadsinspektörer och försäkringsbolag.


Med detta sagt så är vi ditt naturliga val då det gäller dina behov renovering av ditt badrum i Göteborg.

En badrumsrenovering kräver planering

När du kontaktar oss för din badrumsrenovering i Göteborg har du säkert gått och planerat detta under lång tid och tittat på badrumsutställningar och räknat på materialkostnader.
Oavsett om du vill ha ett enkelt standardbadrum, eller ett badrum med mycket detaljer och modern design så kan våra skickliga hantverkare utföra jobbet.

Det hela börjar med en
kontakt med oss, vi går igenom och diskuterar vad just du vill och hur du vill att ditt badrum ska se ut.
Vi kommer hem till dig och tittar på ditt gamla badrum och vi beräknar tillsammans med dig hur mycket arbete det kommer att bli med ditt nya drömbadrum.


Välj material till badrummet

Efter detta så väljer du som kund om du vill anskaffa det material som behövs, eller om vi ska finna just det material och den design som du vill ha till så bra pris som möjligt.
Kanske har du redan planerat allt och vet precis hur du vill ha det och kanske har du redan även införskaffat material på egen hand?

I så fall så har du säkert redan beräknat på egen hand hur många kvadratmeter du behöver av golvklinker och väggkakel. Tänk då alltid på att ta till i överkant, då det alltid blir beskärningar och material som inte kan användas. Kontakta oss om du är osäker på hur mycket som behövs i spill.

Har du ännu inte gjort detta så kan vi på bästa sätt vara behjälpliga med det.
Vid ett besök hos dig så beräknar vi hur mycket material som kommer att gå åt, samt hur många arbetstimmar som kommer att behövas för att din badrumsrenovering ska bli precis som du vill ha det.
Du väljer självklart själv om du ska välja kakel och klinker från någon av våra leverantörer eller om du ska finna det på egen hand.


Offert på badrumsrenoveringen

Vi kan lämna offert på bara jobbet, eller på hela projektet med ingående material.
Efter vårat besök får du en kostnadsfri offert på ditt badrum i Göteborg.

Våra offerter är icke bindande då vi vet att vi har en professionell tjänst till ett mycket bra pris så väljer många våra tjänster direkt efter att ha fått offerten i handen.

Beroende på hur stort ditt badrum är, så kan tiden för en badrumsrenovering variera beroende på torkningstider samt hur underlaget ser ut har även det en viss påverkan.
Tänk också på att ditt badrum kommer att bli oanvändbart under denna tid, så att du har tillgång till en toalett och badrum på annat håll under tiden badrumsrenoveringen pågår.

Vi lämnar fri konsultation samt offert på vad ditt nya drömbadrum kommer att kosta.
Kontakta oss redan idag!

 

RSS

Installera Golvvärme i Göteborg

12 Apr 2021


Golvvärme vid badrumsrenoveringen

Har du tänkt installera golvvärme i badrummet hjälper vi dig gärna med detta.
Har du tänkt till ett steg längre och funderat om du även kanske vill ha golvvärme i hallen?

När vi ändå är igång och renoverar ditt badrum i Göteborg kan det i längden bli billigare om vi installerar golvvärme i hallen när vi ändå är där och håller på, istället för att vi ska komma dit en andra gång.

Vi kan ge dig ett paketpris för detta och du slipper även byggdamm och liknande en andra gång.


Pris på golvvärme till badrummet

Vi erhåller ett stort antal produkter och tjänster för att du som kund ska känna dig trygg och säker på just det du beställer.
Du ska kunna välja det kaklet du gillar allra bäst, du ska kunna välja golvvärme eller inte och självklart ska du kunna göra detta till ett lågt pris.

Vi har gjort marknadsundersökningar som tyder på att priset är en viktig aspekt för kunderna när det är dags för badrumsrenovering.
Här ligger vi i toppen av företagen och levererar till magiska priser.

Är du intresserad av mer information? Se då till att följ Badrumsrenovering Göteborg på Facebook och andra sociala medier.

Kontakta oss på Badrumsrenovering Göteborg idag för mer information!